Bakan Eroğlu´ndan Bakan Yılmaz´a ziyaret  
Bakan Eroğlu´ndan Bakan Yılmaz´a ziyaret

Bakan Eroğlu´ndan Bakan Yılmaz´a ziyaret

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Millî Eğitim Bakanlığı görevine getirilmesinden dolayı Bakan Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bakan Eroğlu´ndan Bakan Yılmaz´a ziyaret

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Millî Eğitim Bakanlığı görevine getirilmesinden dolayı Bakan Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bakan Yılmaz ise ziyaretinden ötürü Bakan Eroğlu’na teşekkür etti.

 

Bakan Yılmaz, ziyarette, eğitimin 79 milyonun tümünü ilgilendirdiğini ifade ederek, gelecek nesli biçimlendirmede de Millî Eğitim Bakanlığının özel bir önemi olduğunu kaydetti. Bakan Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanlığının Millî Eğitim Bakanlığına yaptığı katkıdan dolayı özellikle teşekkür ettiğini ifade ederek, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı okul yapımı için birçok yer tahsis etti. Öğretmenler sizin, öğrenciler sizin, okul sizin, ülke sizin. Dolayısıyla yaptığınız her hizmet kendinize yapmış olduğuz hizmettir. İnanıyorum ki, öğretmen ve öğrencilerimiz için çok daha iyi yaşam alanlarını el birliğiyle oluşturacağız inşallah.” diye konuştu.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, Millî Eğitim Bakanlığının Türkiye’nin en önemli bakanlıklarından biri olduğunu belirterek, her iki bakanlık arasında imzalanan protokolle ‘Okullar Hayat Olsun Projesi’nin hayata geçirildiğini anımsattı. Bu kapsamda okul bahçelerine çardak ve kameriyeler yapıldığını dile getiren Eroğlu, okulları çiçek bahçesi haline getirmeyi ümit ettiklerini kaydetti. Eroğlu, başka projeler için de iş birliği için hazır olduklarını söyledi. Eroğlu, ziyarette Bakan Yılmaz’a vazo hediye etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.